MENUZOEKEN
Bekijk onze foto's

Groep 0-1

Leuk dat je een kijkje komt nemen in onze groep! Dit jaar beginnen we met 15 kinderen in onze kring. In de loop van de tijd komen er steeds meer kinderen bij.  We vertellen hier wat we doen in de klas!  

De juffen in onze klas zijn: juf Rianne, juf Jeannette en juf Lotte. Als je bij ons op school komt, dan mag je 3 keer komen kijken. De eerste keer mag dat samen met een ouder/verzorger.  Je mag dan dus een paar keer wennen in de klas. Je krijgt een mooie tas voor je gymspullen mee en we vertellen je alles over hoe het gaat op school! 

Op school doen we veel leuke dingen met elkaar! 

We beginnen elke dag met zingen en een Bijbelverhaal. Op maandag leren we een psalm, lied of Bijbeltekst. De andere dagen is er een vertelling (de kinderen krijgen een rooster mee). In de kring mogen de kinderen vertellen, elke dag een andere groep.  In onze groep zijn spelen en ontdekkend leren heel belangrijk. We werken ongeveer 8 weken over een thema (meestal van vakantie tot vakantie). Alle activiteiten, hoeken en knutselwerkjes zijn aangepast aan dit thema.

Ook hebben we regelmatig een uitstapje of doen we iets leuks in de klas om het thema af te sluiten.

Verder zijn we veel bezig met de sociaal emotionele ontwikkeling, gewoontevorming, taal, rekenen, Engels, motoriek en spel en beweging. 

We leren veel van en met elkaar.  We zijn blij met de ruimte en hoeken in de school en ons schoolplein waar we heerlijk kunnen spelen met de karren of in de zandbak!  Kom je binnenkort bij ons kijken in de klas? Van harte welkom!  

Groetjes van juf Jeannette, juf Lotte en juf Rianne 

Groene Kruisstraat 12
4414 AL Waarde

T 0113-503042
E directie@cbsdenakker.nl