Groep 0-1

We starten dit jaar met een kleine kring, maar er komen steeds meer kinderen bij! Gezellig hoor!

Dit jaar is juf Rianne er op maandag en dinsdag, juf Jeannette is er op woensdag en donderdag. Op vrijdag zijn de kinderen vrij.

Juf Rianne (maandag en dinsdag)         Juf Jeannette (woensdag en donderdag)

Op school doen we veel leuke dingen met elkaar!

We beginnen elke dag met zingen en een Bijbelverhaal. Wat is het goed om samen te zingen en te luisteren naar de Bijbel. In de kring mogen de kinderen om de beurt per groep vertellen.

In onze groep zijn spelen en ontdekkend leren heel belangrijk. We werken ongeveer 8 weken over een thema (meestal van vakantie tot vakantie). Alle activiteiten, hoeken en knutselwerkjes zijn aangepast aan dit thema.

Ook hebben we regelmatig een uitstapje of doen we iets leuks in de klas om het thema af te sluiten.

Verder zijn we veel bezig met de sociaal emotionele ontwikkeling, gewoontevorming, taal, rekenen, Engels, motoriek en spel en beweging.

We leren veel van en met elkaar.  We zijn blij met de ruimte en hoeken in de school en ons schoolplein waar we heerlijk kunnen spelen met de karren of in de zandbak!

Als je bij ons op school komt, dan mag je 3x komen kijken. De eerste keer mag dat samen met een ouder/verzorger.  Je mag dan dus een paar keer wennen in de klas. Je krijgt een mooie tas voor je gymspullen mee en we vertellen je alles over hoe het gaat op school!

We hopen op een fijne tijd in de groep!

Groetjes van juf Jeannette en juf Rianne