Thuisonderwijs

Hier vindt u tips, documenten en links die kunnen helpen bij het onderwijs thuis.

BOUW-thuis

In groep 2 krijgt het leesonderwijs o.m. vorm door de inzet van het programma BOUW. Hiervoor is een instructie gemaakt. Dit bestand kunt u opvragen bij r.vandenberge@cbsdenakker.nl. U krijgt het dan via Wetransfer.

De meeste oefensoftware werkt het beste als u de Chrome browser gebruikt.
Hierbij moet vaak ook Flash ingeschakeld worden. Hoe u dit doet kunt u hier lezen.
De software van Wereld in getallen, Lijn 3 en Taal actief werken alleen op een desktop of laptop. En dus niet op een tablet of telefoon.

In MOO zit een tegel van DCOnline. DC staat voor documentatiecentrum. Hier zijn heel veel informatieve boeken te vinden. Het is wel van belang om mee te kijken bij de kinderen. Er zijn enkele onderwerpen die niet overeenkomen met de identiteit van de school.

Voorbeeld dagplanning

Inloginstructie MOO

Thuis aan de slag met BOUW

Gym-bingo Leuke activiteitenkaart om de conditie op peil te houden.

Website van Heutink met tips en ideeën.

Meeluisteren in Staphorst